WVD – Windows Virtual Desktop

Windows Virtual Desktop (WVD) is een Azure-service die, in combinatie met de juiste licenties, services en resources, een complete gevirtualiseerde multi-user Windows ervaring levert, samen met Office 365 ProPlus. WVD omvat gecentraliseerd beheer en toezicht.
Met WVD zijn alle apps zoals Outlook, Word, Excel, Teams,… beschikbaar op ieder apparaat. Zo biedt Microsoft een waardig alternatief voor Citrix en VMWare.
Contacteer ons

Voordelen

Enkele voordelen van Windows Virtual Desktop

Pay as you use

Betaal enkel wat u gebruikt, maandelijks of jaarlijks betaalmogelijkheden

Lage kost

Geen zware hardware investeringen vereist

Veilig

Samen met Microsoft zorgen wij voor beheer en veiligheid van je omgeving

Toekomstgericht

Gebruiksklaar voor alle platformen

Use-cases

Hierbij enkele ideale gebruiksscenario’s voor het gebruik binnen bedrijven
Nalevingsvereisten voor beveiliging en regelgeving
De sectoren financiële dienstverlening, gezondheidszorg en overheid hoeven zich met hun regelgevend beleid en strenge beveiligingsnormen geen zorgen te maken over gegevensprivacy, beveiliging en naleving van WVD.

Standaardiseren van bewerkingen
Wanneer bedrijven fusies en overnames ondergaan of moeten werken met aannemersbedrijven, kunnen werknemers WVD krijgen voor het standaardiseren van operaties.

Flexibiliteit van het personeel mogelijk maken
Medewerkers met BYOD en mobiel personeel, callcentermedewerkers en filiaalmedewerkers die vanuit verschillende locaties werken, kunnen met een uniforme oplossing werken, ondanks de verschillen in de apparaten die ze mogelijk gebruiken om toegang te krijgen tot de middelen van de organisatie.

Interesse om samen te werken?

Partners

Contacteer ons