Security

Dat een goede beveiliging cruciaal is, hebben jammer genoeg veel bedrijven al aan den lijve mogen ondervinden. Wie wil er nu niet optimaal zorg dragen voor de gevoelige informatie die onze klanten ons toevertrouwen. Immers kan een kleine lek reeds ernstige gevolgen hebben voor de hele organisatie.

Samen met onze partners en met behulp van een aantal gespecialiseerde tools garanderen wij een veilige IT-omgeving voor elke organisatie.

Antivirus

Een antivirusprogramma is een must voor elk persoon, maar welk programma je hiervoor moet kiezen is niet altijd eenvoudig. MaDict maakt gebruik van een managed / beheerde antivirus met EDR of XDR.

Firewall

Een firewall wordt gebruikt om hackers en ander gevaarlijk verkeer dat toegang wil tot het privé-netwerk tegen te gaan. Het beschermt uw organisatie tegen virussen en malware en het werkt als een beschermende barrière tussen de computers die met elkaar in verbinding staan. Een goede firewall is vanaf heden belangrijk voor elke onderneming van klein tot groot.
Zelfstandige en kleine ondernemingen zijn vaak een makkelijk doelwit voor hackers.
Contacteer ons

Ransomware aanvallen

Bij een ransomware aanval worden uw bestanden vergrendeld door een hacker, die vervolgens losgeld eist om uw bestanden terug te krijgen. Echter biedt het betalen van dit losgeld geen garantie dat u deze bestanden effectief terug zal krijgen. Ransomware kan gedownload worden vanuit e‑mailbijlagen, gecompromitteerde of schadelijke websites en advertenties, of onveilige Wifi-netwerken. Andere malware kan ook zonder dat u het weet ransomware downloaden.

Door uw bestanden ook offline op te slaan met een cloud back-up voorkomt u heel wat problemen bij een aanval en kunt u altijd op beide oren slapen. Als er behoefte is aan een BDR (Backup Disaster Recovery Plan) dan denken wij graag mee met onze klant. 

Madict biedt voor zowel stand alone systemen, locale servers, virtuele machines, netwerken en cloud servers (Azure, AVD, AWD ...) een gepast back-up oplossing. 

Vervolgens werken wij een back-up oplossing uit aan de hand van de behoefte en het budget van de klant.
Contacteer ons

Managed Detection & Respone (MDR)

Sophos, één van onze trouwe partners, biedt dankzij ‘MDR’ 24/7 opsporing van cyberdreigingen, detectie en respons mogelijkheden geleverd door een deskundig team als een volledig beheerde dienst. Het Sophos MDR-team gaat verder dan alleen het melden van aanvallen of verdacht gedrag
en onderneemt namens u gerichte acties om zelfs de meest geavanceerde en complexe bedreigingen te neutraliseren.

Wat kan MaDict voor u doen?

Bij ons zit u veilig. Samen met u gaan we bekijken wat voor u en uw organisatie de meest geschikte security strategie is.
Contacteer ons

Interesse om samen te werken?

Partners

Contacteer ons